Log ind og se alle jobannoncer

Indtast din e-mail og kodeord her for at logge ind på websitet:

Glemt adgangskode - klik her og få adgang til at nulstille din adgangskode.

Det er gratis at slå jobannoncer op

Annoncen sendes som link, tekst i en mail eller i et vedhæftet worddokument til info@dansktp.dk.

Over 2.000 tandplejere har adgang til jobannoncer online, og over 800 tandplejere har valgt at abonnere på Danske Tandplejeres nyhedsbrev job|nyt, som sikrer dem nye jobannoncer pr. mail hver uge.

Send jobannonce til tandplejerjob.dk

 

Vil du have endnu større gennemslagskraft? Og være sikker på at blive set!

Så kan jobopslaget blive fremhævet øverst på tandplejerjob.dk med logo samt komme ud eksklusivt (alene) i et nyhedsbrev til de næsten 800 tandplejere, der abonnerer på nyhedsbrevet job l nyt. Selve jobannoncen sættes ind i nyhedsbrevet, og der vil ikke være andre jobannoncer i dette nyhedsbrev.

Åbningsraten er i snit 70%, og I er dermed garanteret en meget målrettet og hurtig indsats. Nyhedsbrevet sendes ud samme dag, som vi modtager ordren.

Prisen er 3.000 kroner ekskl. moms.

Send jobannonce til tandplejerjob.dk

Få besked om nye jobannoncer

Du kan under Mine oplysninger vælge at abonnere på jobannoncer med nyhedsbrevet job | nyt og dermed modtage en ugentlig advisering om nye jobannoncer direkte i din mail.

Abonner på job | nyt

 

Få sparring inden for 24 timer

Ved du, hvordan du får fanget arbejdsgiverens opmærksomhed? Ansøgninger og cv er en disciplin, hvor øvelse gør mester, og hvor det altid er godt at lade en jobrådgiver læse din ansøgning igennem, inden du trykker ’send’. Inden for 24 timer på hverdage tilbyder FTFa sparring pr. telefon på din ansøgning og dit cv.

Send udkast til jobrådgiver
 

 

Tandplejerens fagprofiler - opgaver du kan løse som tandplejer

Tandplejerprofessionen er meget mere end klinisk arbejde. Din profession og uddannelse giver dig mulighed for at varetage en bred vifte af opgaveområder og funktioner. 

Se fagprofiler

 

Er du blevet blind for dine kompetencer?

Når du har været længe på arbejdsmarkedet, har du opbygget værdifuld erfaring. Du har en masse ting på rygraden og læser nemt de opgaver, der kommer din vej. Det er en styrke, men det kan også blive en svaghed den dag, du vil søge nyt job.

Læs mere

 

Rusten i jobsøgningen?

Det kan føles som et bjerg, der skal bestiges, når det er årtier siden, man sidst har søgt et job. Få jobrådgiverens råd til at skrive dig selv forrest i ansøgerfeltet, når du er fyldt 50 eller 60 år.

Læs mere