Studerende kan søge penge til aktiviteter i uddannelsesforløbet

Som studentermedlem kan du søge økonomisk støtte til aktiviteter, sundhedsfremmende projekter eller praktikophold i tilknytning til dit uddannelsesforløbet.

Der er 20.000 kroner i puljen pr. år, og der kan tildeles op til 2.000 kroner pr. projekt/aktivitet og op til 2.500 kroner pr. person til praktikophold i Danmark eller i udlandet.

Man er ikke garanteret støtte eller et bestemt beløb, når man ansøger. Pengene udbetales mod fremvisning af dokumentation af udgifterne (kvitteringer).

Næste ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er mandag den 16. januar 2023.

Ansøgning og betingelser

  • Der gives primært støtte til praktikophold i Danmark, f.eks. til transport eller logi.
  • De studerende, som tager praktikophold i Danmark længst væk fra uddannelsesinstitutionerne, vil i en evt. udvælgelsesproces blive prioriteret højest.
  • Støtte til sundhedsfremmende aktiviteter gives kun til aktiviteter, som indgår som en formel del af uddannelsesforløbet. Aktiviteter i forbindelse med frivilligt arbejde kan ikke opnå støtte.
  • Ansøgninger skal sendes individuelt. Der kan ikke søges som gruppe.
  • Ansøger bedes begrunde valg af aktivitet og perspektivere denne i forhold til tandplejernes faglighed – og gerne i forhold til befolkningen eller befolkningsgrupper og samfundsudviklingen.
  • Det forventes, at modtager af legat vender tilbage med nogle billeder og lidt tekst, som Danske Tandplejere kan vælge eventuelt at benytte i foreningens medier.

For at få del i pengene skal Danske Tandplejeres legatudvalg modtage en motiveret ansøgning med beskrivelse af aktiviteten og overslag over forventede udgifter (budget). Til ansøgning benyttes ansøgningsskemaet nedenfor.

Legatudvalget

Legatudvalget består af to erfarne tandplejere med næstformand Alice Kristensen og tandplejer John Bach.

Udvalget tager stilling til fordeling af pengene i forhold til de indkomne ansøgninger.

Log ind for at søge om penge

Indtast din e-mail og kodeord her for at logge ind på websitet:

Glemt adgangskode - klik her og få adgang til at nulstille din adgangskode.