Pension når man er selvstændig

"MedlemsPlus" er henvendt til privatpraktiserende tandplejere, der ikke er omfattet af en overenskomst via et ansættelsesforhold. "MedlemsPlus" er et unikt tilbud, som du har adgang til hos PFA Pension gennem Danske Tandplejere til en god pris, så længe du er medlem. Med pensionsopsparingen får du råd til mere i fremtiden, og forsikringerne giver dig tryghed "her og nu, hvis du bliver syg. 

"MedlemsPlus" er en kombination af pensionsopsparing i PFA Plus og en forsikringsordning bestående af tre forsikringer:

  • en månedlig udbetaling ved mistet erhvervsevne pga. sygdom
  • en engangsudbetaling ved kritisk sygdom
  • en udbetaling til de efterladte, hvis man dør, inden man går på pension

Man kan tilpasse dækningerne, så de passer til ens behov, og der er mulighed for at tilkøbe ekstra forsikringer – også til ens børn. 

Man bestemmer selv, hvor meget man vil indbetale til pensionsaftalen – dog mindst 2.000 kroner om måneden. Pengene går til både pensionsopsparingen og de valgte forsikringer. Man kan også vælge kun at spare op til pensionen, hvis man ikke ønsker at have forsikringerne med. Så kan man komme i gang fra 1.000 kroner om måneden. Indbetalingerne kan trækkes fra i skat.

Du kan få mere at vide om både pensionsopsparingen og forsikringerne på pfa.dk/medlemsplus. Du kan også ringe til PFA’s rådgivningscenter på tlf. 70 12 50 00, hvis du har spørgsmål til dette medlemstilbud.