Annoncering

Både arbejdsgivere og samarbejdspartnere kan få adgang til at benytte Danske Tandplejeres medier til at nå tandplejere i hele Danmark.


Hent medieinformation

Jobannoncer

Der er penge at spare i forbindelse med at rekruttere tandplejere via Danske Tandplejere. Rent faktisk er det gratis at sikre sig et bredt og kvalificeret ansøgerfelt.

Over 2.000 tandplejere har adgang til jobannoncer online, og næsten 800 tandplejere har valgt at abonnere på Danske Tandplejeres nyhedsbrev job|nyt, som sikrer dem nye jobannoncer pr. mail hver uge.

Det er nemt og gratis at opslå jobannoncer

Det er nemt at opslå en jobannonce hos Danske Tandplejere. Annoncen sendes blot som tekst i en mail eller i et vedhæftet worddokument til info@dansktp.dk. Er jobannoncen opslået i en anden jobdatabase, kan du nøjes med at sende link til jobannoncen.

Medlemsbladet Tandplejeren

Tandplejeren er Danske Tandplejers medlemsblad og fagtidsskrift. Tandplejeren udkommer 6 gange årligt i et oplag på ca. 2.100 eksemplarer og sendes til alle medlemmers privatadresse, til tandklinikker samt til politikere og samarbejdspartnere. Desuden udkommer Tandplejeren online til en lang række interessenter i ind- og udland, primært Norden.