Som medlem af Danske Tandplejere har du adgang til fordelsprogrammet PlusKort. Og der er masser af fordele til dig og din familie.

Tjek fordelsguiden her

PlusKort giver rabat i mere end 1.300 fysiske butikker og webshops, og beregninger viser, at en familie på fire personer kan spare mere end 4.000 kroner årligt - blot ved at bruge PlusKort. Ved at bruge PlusBeregneren kan du få en ide om, hvor meget du og din familie kan spare.

Prøv PlusBeregneren her

For at komme i gang med at bruge dine rabatter, skal du hente PlusKort app’en til din smartphone.

Med app’en på din smartphone, har du altid dit PlusKort ved hånden, overblikket over alle rabataftaler nær dig samt information om nye rabatter og ekstra gode tilbud. Og du kan også finde informationer om noget af alt det, som Danske Tandplejere tilbyder dig som medlem.

Første gang du benytter app’en, skal du logge ind med MitID.

Som led i administrationen af dit digitale medlemskort udveksler Danske Tandplejere data med Fagbevægelsens Fordelsprogram A/S, der administrerer PlusKort, og vi har derfor en databehandleraftale med dem.

Læs hvordan Danske Tandplejere behandler personoplysninger her
Læs hvordan PlusKort behandler personoplysninger her

Sådan får du adgang til PlusKort

Du finder app’en dér, hvor du plejer at hente apps til din telefon.

Hent den i Google Play til Android 
Hent den i App Store til iPhone

OM PLUSKORTET

Næsten 1 million medlemmer i fagforeninger under Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) har i dag adgang til at benytte sig af PlusKort og de mange fordele, der følger med deres fagforeningsmedlemsskab. Med så stort et fællesskab i ryggen, har PlusKort mulighed for at opnå store fordele og gode rabatter til medlemmerne hos mange spændende samarbejdspartnere. 

Læs mere om PlusKort her: pluskort.dk/om-pluskort

  

Se video om PlusKort