Tandplejernes Fagkonference torsdag den 30. september 2021

Vi forventer og glæder os til at kunne gennemføre Tandplejernes Fagkonference i september.

Som følge af covid blev den store årlige fagkonference flyttet fra 2020 til september 2021. Heldigvis har det stort set ikke været nødvendigt at ændre i programmet, da det har været muligt for oplægsholderne at rykke aftalen. Alle, der var tilmeldt i 2020, modtog i starten af februar 2021 tilbud om at bevare tilmeldingen.  Hvis der er ledige pladser, bliver det meldt ud i kursus|nyt i slutningen af maj/starten af juni 2021. 

Hent program

Tandplejernes Fagkonference

Tandplejernes Fagkonference har været holdt siden 2007. Hvert år mødes vi mellem 150 og 200 tandplejere på fagkonferencen for at vende hjem med en kæmpe glæde og en varm fornemmelse af sammenhold og entusiasme. I mødet med alle vores kolleger intensiveres stoltheden over vores fag og fællesskab.

Fagkonferencen er en faglig fest hvert år med en masse gode og inspirerende oplægsholdere, der giver os ny viden til vores daglige arbejde hjemme på klinikken. 

Med os har vi også en lang række samarbejdspartnere og firmaer, som sørger for, at vi får poser og tasker fyldt op med spændende og lækre produktprøver.