Forsikringer

Som medlem i Danske Tandplejere er du automatisk dækket af forsikring vedr. kritisk sygdom og livsforsikring (gruppelivsordningen) hos PFA og en basisulykkesforsikring hos Runa Forsikring med en dækning på op til 150.000 kroner via dit medlemskab.

Runa Forsikring anbefaler dog, at du har en forsikringssum på 1,2 mio. kroner på din ulykkesforsikring, og du bør selv tegne en forsikring, der supplerer op til dette beløb. Du kan bruge din gruppeulykkesforsikring som basis i den samlede forsikringssum, og du får dermed en lavere pris hos Runa Forsikring for den samlede forsikringssum på 1,2 mio. kroner.

Som nyuddannet skal du være opmærksom på, at der først bliver indbetalt til din pensionsopsparing efter 6 måneders ansættelse (som privatansat). I den periode betaler Danske Tandplejere for din gruppelivsordning hos PFA. Det samme gør sig gældende i de perioder af dit arbejdsliv, hvor du måtte være ledig. Du skal blot huske at gøre Danske Tandplejere opmærksom på, at du er ledig.

Andre private forsikringer til en god pris

Du kan tegne private forsikringer hos Runa Forsikring til en fordelagtig pris. Den konkurrencedygtige pris og de gode dækninger får du automatisk som medlem i Danske Tandplejere. Du skal derfor ikke forhandle dig til en god pris. Det gælder bl.a. indboforsikring, bilforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring. 

Runa Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Forsikringerne hos Runa Forsikring er gang på gang kåret til ’Bedst i test’ på pris og dækning af Forbrugerrådet Tænk Penge.

Billig studieforsikring

Som studerende kan du tegne en samlet studieforsikring med indboforsikring, ulykkesforsikring og en rejseforsikring til en favorabel pris.