Forsikringer

Som medlem i Danske Tandplejere har du pensionsordning hos PFA og en basisulykkesforsikring hos Runa Forsikring med en dækning på op til 150.000 kroner via dit medlemskab.

Runa Forsikring anbefaler dog, at du har en forsikringssum på 1,2 mio. kroner på din ulykkesforsikring, og du bør selv tegne en forsikring, der supplerer op til dette beløb. Du kan bruge din gruppeulykkesforsikring som basis i den samlede forsikringssum, og du får dermed en lavere pris hos Runa Forsikring for den samlede forsikringssum på 1,2 mio. kroner.

Som nyuddannet skal du være opmærksom på, at der først bliver indbetalt til din pensionsopsparing efter 6 måneders ansættelse (som privatansat).

Ledige eller nyuddannede medlemmer tilmeldes PFA Kritisk sygdom og PFA Liv.

  • PFA Liv: Sørg for dine nærmeste, når livet skal gå videre uden dig
  • PFA Kritisk Sygdom: Et økonomisk tilskud kan gøre livet lettere i en svær tid. PFA Kritisk sygdom er en forsikring, der giver dig mulighed for at få udbetalt et beløb ved visse alvorlige sygdomme.

Forsikringerne er en del af gruppepensionsordningen, som øvrige overenskomstdækkede tandplejere er en del af. For nyuddannede og ledige betaler Danske Tandplejere for, at man er tilmeldt PFA Kritisk sygdom og PFA Liv. Som ledig skal du blot huske at gøre Danske Tandplejere opmærksom på, at du er ledig.

Andre private forsikringer til en god pris

Du kan tegne private forsikringer hos Runa Forsikring til en fordelagtig pris. Den konkurrencedygtige pris og de gode dækninger får du automatisk som medlem i Danske Tandplejere. Du skal derfor ikke forhandle dig til en god pris. Det gælder bl.a. indboforsikring, bilforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring. 

Runa Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Forsikringerne hos Runa Forsikring er gang på gang kåret til ’Bedst i test’ på pris og dækning af Forbrugerrådet Tænk.

Ring til Runa Forsikring

Sundhedsforsikring / helbredsforsikring

En Sundhedsforsikring fra Runa Forsikring sikrer, at du har overskud til at klare hverdagen. Du får hurtig adgang til fysioterapi og kiropraktik, hvis du f.eks. får smerter i håndled, albue, skuldre eller nakke.

Læs mere

Som medlem af Danske Tandplejere har du gennem PFA mulighed for at tegne din egen individuelle sundhedsforsikring, som hos PFA kaldes helbredssikring.

Læs mere

Billig studieforsikring

Som studerende kan du tegne en samlet studieforsikring med indboforsikring, ulykkesforsikring og en rejseforsikring til en favorabel pris.