Forsikringer

Som medlem i Danske Tandplejere er du automatisk dækket af forsikring vedr. kritisk sygdom og livsforsikring (gruppelivsordningen) og basisulykkesforsikring med en dækning på op til 150.000 kroner via dit medlemsskab. Andre forsikringer kan du tilkøbe til en favorabel pris.

Som nyuddannet skal du være opmærksom på, at der først bliver indbetalt til din pensionsopsparing efter 6 måneders ansættelse (som privatansat). I den periode betaler Danske Tandplejere for din gruppelivsordning. Det samme gør sig gældende i de perioder af dit arbejdsliv, hvor du måtte være ledig. Du skal blot huske at gøre Danske Tandplejere opmærksom på, at du er ledig.

Andre private forsikringer til en god pris

Du kan tegne private forsikringer hos Runa Forsikring til en fordelagtig pris. Den konkurrencedygtige pris og de gode dækninger får du automatisk som medlem i Danske Tandplejere. Du skal derfor ikke forhandle dig til en god pris. Det gælder bl.a. indboforsikring, bilforsikring, husforsikring, ulykkesforsikring og rejseforsikring. 

Runa Forsikring tilbyder forsikringer, som giver dig den økonomiske tryghed, du har brug for, hvis du bliver ramt af en skade eller en ulykke. Forsikringerne hos Runa Forsikring er kåret til ’Bedst i test’ af Forbrugerrådet Tænk Penge flere gange i træk målt på pris og dækning.

Billig studieforsikring

Som studerende kan du tegne en samlet studieforsikring med indboforsikring, ulykkesforsikring og en rejseforsikring til en favorabel pris.