Lønforhandling

Som kommunalt ansat tandplejer er det Danske Tandplejere, der forhandler din løn. Danske Tandplejere har så at sige forhandlingsretten, hvilket er fastsat i din overenskomst. Det betyder helt konkret, at din løn forhandles af en forhandlingskonsulent fra Danske Tandplejere og din leder. Hvis du har en tillidsrepræsentant, er det dog tillidsrepræsentanten, der forhandler.

Det er forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvornår de individuelle lønforhandlinger finder sted på kommunale arbejdspladser. Tjek derfor de lokale personalepolitikker om lønforhandling og forhør dig for eksempel hos din nærmeste leder.

Når du får kendskab til, at der skal være lønforhandling på din arbejdsplads, skal du tage kontakt til din tillidsrepræsentant eller Danske Tandplejere, hvis du ikke har en tillidsrepræsentant.

Før lønforhandlingen finder sted, vil du af Danske Tandplejere blive bedt om at udfylde et lønindstillingsskema med dine lønønsker og begrundelser og argumenter for disse. Når Danske Tandplejere har modtaget det udfyldte skema, vil du blive kontaktet af en forhandlingskonsulent, så det videre forløb kan aftales.

Vær opmærksom på at du selv er ansvarlig for elektronisk at opdatere dit arbejdssted under Mine oplysninger på Danske Tandplejeres hjemmeside, således at forhandlingskonsulenterne altid er informeret om, hvor du arbejder.

Hent forhandlingsskema

Indtast din e-mail og kodeord her for at logge ind på websitet:

Glemt adgangskode - klik her og få adgang til at nulstille din adgangskode.