Danmarks bedste studiekonto

Er planen at uddanne dig til tandplejer, kan du glæde dig over de økonomiske fordele, som Lån & Spar tilbyder vores studerende. En virkelig attraktiv rente på 3% er kun begyndelsen. Hvad siger du til et gratis Mastercard til rejsebrug og gratis valutaveksling?

Alt om Studiekonto

Få en studiekonto med attraktiv rente og billig kassekredit

  • Du får 3% i rente på de første 20.000 kroner på lønkontoen. 0% på resten
  • Vælg en kassekredit med op til 50.000 kroner Du betaler kun 5% i rente
  • Studieopsparing som giver 0,05% i rente på opsparingen
  • Gratis: Visa/Dankort og MasterCard med samme pinkode, valutaveksling, kontanthævninger i DK, netbank, mobilbank og hjælp til budgetlægning.
  • Du kan hurtigt og nemt søge Studiekontoen via Lån & Spars mobilbank. Du får svar på din ansøgning inden for 24 timer i hverdagene
  • Det med småt:

    For at få Danmarks bedste studiekonto skal du samle hele din privatøkonomi hos Lån & Spar og være medlem af en af de fagforeninger, som Lån & Spar samarbejder med. Du får 3% i rente på de første 20.000 kroner – derefter 0%. Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering.

    Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse. Hvis du bruger hele din kassekredit på 50.000 kroner, vil det koste dig 625 kroner i omkostninger efter tre måneder. Stiftelsesomkostninger 0 kroner, debitorrente (var.) 5,09%, ÅOP 5,09%. Efter tre måneder skylder du 50.625 kroner. Kreditten er gældende indtil videre og uden faste afdrag. Alle rentesatser er variable og gældende pr. 9. maj 2019.

Kontakt Lån & Spar om studiefordelene 

Om Lån & Spar

Lån & Spar tror på, at fællesskaber er til gavn for alle. Danske Tandplejereer en af de mere end 50 faglige organisationer og foreninger, som ejer dem. Det er derfor, du som medlem får en række særlige fordele i banken - uanset om du er studerende, færdiguddannet eller selvstændig.

Banken er grundlagt i 1880 for at give helt almindelige mennesker mulighed for at låne på rimelige vilkår. Præcis det samme gør den i dag med alle typer af bankprodukter på tværs af hele Danmark.

Læs mere

Book et møde

Vil du høre mere vores banktilbud til medlemmerne, er Lån & Spar altid er parat til en uforpligtende snak om dig og din økonomi. Om det skal være et telefonmøde, et netmøde eller et møde i banken, bestemmer du.

Vil du skifte bank, er det ikke så svært, som mange tror. Find papirerne frem og tag dig tid til et møde, så klarer Lån & Spar resten – også kontakten til din nuværende bank. Er du allerede kunde hos Lån & Spar, så kontakt din rådgiver og hør mere om dine nye muligheder som medlem af Danske Tandplejere.

Klik her og book et møde. Så kontakter rådgiveren dig direkte

Ring på 3378 1933, og aftal et møde med en rådgiver.