Få studiekonto i den bank, du selv ejer

Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 5 % i rente på de første 20.000 kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.

Ud over de kontante fordele får du også fagrelevant rådgivning, fordi vi kender dig og dine medstuderende bedre end de fleste.

Er du på udkig efter en bolig, kan du få hjælp til at lægge en økonomisk plan for, hvordan du får råd til at købe en bolig. Og så det allerbedste – du kan beholde Danmarks bedste studiekonto 3 år efter, du er færdig. Du får det ikke bedre.

Læs om dine muligheder på lsb.dk under studiekonto

 

Betingelser for studiekonto

  • Du er medlem af Danske Tandplejere.
  • Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar.
  • Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering.
  • Du får 5 % i rente på de første 20.000 kr. derefter 1,5 %.
  • Renten beregnes dagligt og tilskrives årligt.
  • Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse.
  • Alle rentesatser er variable og gældende pr. 27. november 2023.

Om Lån & Spar

Lån & Spar tror på, at fællesskaber er til gavn for alle. Danske Tandplejereer en af de mere end 50 faglige organisationer og foreninger, som ejer dem. Det er derfor, du som medlem får en række særlige fordele i banken - uanset om du er studerende, færdiguddannet eller selvstændig.

Banken er grundlagt i 1880 for at give helt almindelige mennesker mulighed for at låne på rimelige vilkår. Præcis det samme gør den i dag med alle typer af bankprodukter på tværs af hele Danmark.

Læs mere

Book et møde

Vil du høre mere vores banktilbud til medlemmerne, er Lån & Spar altid er parat til en uforpligtende snak om dig og din økonomi. Om det skal være et telefonmøde, et netmøde eller et møde i banken, bestemmer du.

Vil du skifte bank, er det ikke så svært, som mange tror. Find papirerne frem og tag dig tid til et møde, så klarer Lån & Spar resten – også kontakten til din nuværende bank. Er du allerede kunde hos Lån & Spar, så kontakt din rådgiver og hør mere om dine nye muligheder som medlem af Danske Tandplejere.

Klik her og book et møde. Så kontakter rådgiveren dig direkte

Ring på 3378 1933, og aftal et møde med en rådgiver.