Tandplejernes ferielejlighed i Berlin

Gå til bookingsystemet 

Tag en smuttur med vennerne eller på familieferie til Berlin og bo i Danske Tandplejeres nyrenoverede ferielejlighed i attraktive omgivelser med noget for enhver smag. Alle medlemmer har adgang til at benytte ferielejligheden.

Bemærk, at du kan logge ind som gæst til en start for at få mere at vide og se billeder. Bare klik på knappen "Gæst" på dansketandplejere.bookhus.dk

  Plads til 6 personer

  Lejligheden ligger på 3. sal i et totalt renoveret altbauhus fra 1904, der har fået elevator. Det indvendige af lejligheden er også nyistandsat og topmoderne. Lejligheden er endvidere forsynet med en charmerende sydvestvendt balkon. 

  Lejligheden er på 56 m2 med et værelse og køkken-alrum. De 6 sovepladser er fordelt på en dobbeltseng i værelset og en 2-personers sovesofa i køkken-alrummet samt en luftmadres til to personer. Derudover er der en barneseng til rådighed.

  Se plantegning

  Se billeder og få mere at vide ved at logge ind som gæst på dansketandplejere.bookhus.dk

   Se præsentation af lejligheden på video

   Videoen indeholder lyd.

   Sådan booker du

   dansketandplejere.bookhus.dk har du adgang til at booke din ferielejlighed. For at booke skal du oprette dig som bruger i bookingsystemet. Du kan IKKE benytte dit medlemslogin til dansketandplejere.dk. 

    Log på som gæst til en start

    Du kan starte med at kigge dig omkring i bookingsystemet uden at være logget ind med egne koder. Du skal bare klikke på knappen "Gæst".

    Når du er klar til at booke, skal du logge ud som "Gæst" og i stedet logge ind med dine personlige koder.

    Du skal også være logget ind med dine egne koder for at benytte gæstebogen. Her kan du dele din oplevelse med andre medlemmer, give forslag til udflugter, komme med idéer til forbedringer i ferielejligheden osv. 

    God fornøjelse.