Ferielejlighed i Berlin

Danske Tandplejeres ferielejlighed forventes at være klar til udlejning i løbet af 2020. P.t. renoveres lejligheden. Billeder følger. Via denne side vil med tiden kunne booke lejligheden.

  Beliggenhed

  Lejligheden ligger i Kopenhagener Strasse 13 i det spændende Berlin, hvor der er masser af forskellige tilbud til alle aldre. Lejligheden ligger centralt, og det tager kun 25 minutter med offentlig transport at komme fra lufthavnen Berlin Tegel til lejligheden, og kun 15 minutter fra Berlins hovedbanegård.

  Lejligheden ligger i et totalrenoveret Altbau-hus fra 1904 i Berlins Prenzlauer Berg distrikt i det tidligere Østberlin. Facaden er prydet med historiske udsmykninger, mens det indvendige af lejligheden er nyrenoveret og moderne med elevator. Over hele Berlin, og specielt i Prenzlauer Berg, er der et stort antal legepladser og grønne områder, og det er ikke uden grund, at Berlin betegnes som den mest børnevenlige storby i Europa.

  Lejligheden ligger ved siden af Schönhauser Allee togstation. Der er endvidere parkeringspladser på Kopenhagener Straße, og der kan lejes cykler lige rundt om hjørnet. Området har mange dejlige spisesteder og caféer og attraktive indkøbsmuligheder.

   Plads til 6 personer

   Lejligheden er på 56 m2 med plads til 6 sovepladser fordelt på 2 værelser. Der er stort køkken-alrum udstyret med køleskab, ovn og opvaskemaskine. Der er engangsklude, rengøringsartikler, støvsuger samt service og dyner til 6 personer. Sengelinned, håndklæder og viskestykker medbringer man selv. Lejligheden er på 3. sal og udstyret med en charmerende sydvestvendt balkon, der opfordrer til at nyde eftermiddagskaffen, eller det der er stærkere, i aftensolens skær.