Vis faget frem

Den enkelte tandplejer er den bedste ambassadør for faget i mødet med patienterne på klinikken. Der er ingen, der er bedre til at vise faget frem! Der er ingen kampagner, film eller pjecer, der kan hamle op med det personlige møde mellem tandplejer og patient. Det er i det personlige møde, at vi hver især formidler, hvad det er, vi kan som sundhedsprofessionelle, og hvad det er, vi kan udrette med vores fag. Det er i situationen og behandlingsforløbet, vi gør indtryk og en forskel. Derfor er det vigtigt, at patienterne ved, at du er tandplejer! Det skal du naturligvis fortælle i ord, men du kan også vise dit fag frem med et smukt fagemblem og et navneskilt med Danske Tandplejeres logo.

Danske Tandplejeres fagemblem

Emblemet i sølv og emalje koster 550 kroner inkl. forsendelse. Bestilling sendes til info@dansktp.dk med oplysning om navn og adresse eller medlemsnummer. 

Navneskilt

Navneskilt med sikkerhedsnål koster 85 kroner inkl. forsendelse. Navneskilt med magnet koster 110 kroner. Navneskiltet med magnet er lidt dyrere end navneskiltet med sikkerhedsnål, men så undgår du også at skulle stikke en nål i dit tøj.

Bestilling sendes til info@dansktp.dk med oplysning om navn og adresse eller medlemsnummer.