Basisulykkesforsikring

Når du har et ordinært eller passivt plus medlemskab i Danske Tandplejere, er du dækket af en basisulykkesforsikring via Runa Forsikring. Forsikringssummen er på 150.000 kroner.

Bemærk, at det tilrådes, at man er dækket op til 1,2 millioner kroner, og du bør derfor selv tegne en forsikring på op til dette dækningsbeløb. Du kan bruge din basisulykkesforsikring via Danske Tandplejere til at få en billigere ulykkesforsikring i Runa Forsikring, da der 'bygges ovenpå' den forsikring, du har hos Danske Tandplejere, og som er betalt op til en forsikringssum på 150.000 kroner.

Hvis du har spørgsmål til de enkelte elementer i forsikringen, eller du er i en situation, hvor du skal gøre brug af forsikringen, skal du kontakte Runa direkte på tlf. 33 95 76 82.

Du har endvidere adgang til at købe private forsikringer til en favorabel pris hos RUNA Forsikring.

Studentermedlemmer har en basis heltidsulykkesforsikring

Som studerende kan du tegne en samlet studieforsikring med indboforsikring, ulykkesforsikring (1,2 millioner kroner) og en rejseforsikring til en favorabel pris. Du kan i denne sammenhæng ikke bruge den basisulykkesforsikring, der følger med dit medlemskab hos Danske Tandplejeren til at ændre på prisen. Det betyder i praksis, at du har 2 ulykkesforsikringer, som begge kan komme til udbetaling, hvis uheldet skulle ske.

Hvis du som studerende ikke tegner en samlet studieforsikring, har du én heltidsulykkesforsikring på 150.000 kroner via dit medlemsskab i Danske Tandplejere. Da den dækker døgnet rundt, vil den også dække dig på klinikken, hvis du skulle komme ud for en ulykke.

Når du ikke længere er studerende og dermed ikke kan have en studieforsikring, kan du bruge din basisulykkesforsikring via Danske Tandplejere til at få en billigere ulykkesforsikring i Runa Forsikring, da der 'bygges ovenpå' den forsikring, du har hos Danske Tandplejere, og som er betalt op til en forsikringssum på 150.000 kroner.