Som studentermedlem er du dækket døgnet rundt af en basis ulykkesforsikring

Som studentermedlem er du dækket døgnet rundt af en basis ulykkesforsikring. Din basis ulykkesforsikring gennem Danske Tandplejere dækker dig med en forsikringssum på 150.000 kroner. Også hvis du skulle komme ud for en ulykke på studiet og klinikken. 

Runa Forsikring anbefaler ofte en højere individuel dækning, og hvis du ønsker det, kan du tage kontakt til Runa Forsikring for at høre nærmere og få en billigere forsikring, når du allerede har Danske Tandplejeres basis ulykkesforsikring. Ring 33 48 58 98 eller se runa.dk/merevaerd.

Når du ikke længere er studerende, kan du bruge din basis ulykkesforsikring via Danske Tandplejere til at få en billigere ulykkesforsikring i Runa Forsikring, da der bygges oven på den forsikring, du har hos Danske Tandplejere, og som er betalt op til en forsikringssum på 150.000 kroner.

Billige studieforsikringer - indbo- og rejseforsikring

Med en studieforsikring fra Runa Forsikring får du tre forsikringer i en samlet pakke. Til en rigtig god pris. Du får 50% rabat på indboforsikring og rejseforsikring med afbestillingsforsikring og 25% rabat på ulykkesforsikring. 

Dermed er du og dine ting godt dækket ind fra kun 179 kroner om måneden.

Du skal selv tegne forsikringen hos Runa Forsikring. Ring 33 48 58 98 eller bestil din forsikring på runa.dk/merevaerd, når du har meldt dig ind i Danske Tandplejere. 

Hvis du ikke tegner en samlet studieforsikring, har du stadig basis ulykkesforsikringen (se ovenfor) på 150.000 kroner via dit medlemskab i Danske Tandplejere.

Indboforsikring som studentermedlem

  • Dit indbo er forsikret mod bl.a. tyveri, vandskade og brand med op til 749.900 kroner.
  • En stjålet cykel dækkes med op til 15.100 kroner.
  • En kop kaffe ned i den bærbare, så den går død, erstattes med pc’ens nyværdi i op til 4 år fratrukket selvrisiko.
  • En smadret smartphone erstattes med nyværdi i op til 4 år fratrukket selvrisiko.
  • Kommer du til at skade andre eller andres ting, dækker RUNA Forsikring din udgift til erstatningen. Selvrisikoen er kun 1.160 kroner.

Rejseforsikringen dækker i hele verden

  • Forsikringen er inklusiv behandlingsudgifter og hjemtransport, hvis du bliver syg.
  • Du er også dækket ind, hvis du eller din bagage bliver forsinket.
  • Forsikringen dækker også skiferie og aktive rejser.
  • Afbestillingsforsikring er med i prisen.