Medlemsfordele for studerende

Hvorfor melde sig ind i Danske Tandplejere?

Du har valgt en fantastisk uddannelse. Forude venter et spændende studieliv og arbejdsliv, der kan udvikle sig på mange måder.

Danske Tandplejere arbejder for dine muligheder og vilkår som studerende og tandplejer. Allerede i din studietid har du adgang til en række medlemsfordele og arrangementer., som du kan læse om på denne side.

Når du skal begynde på dit første job, er det Danske Tandplejere, der hjælper dig med dine løn- og ansættelsesvilkår, som er et af vores centrale fokusområder. Vi forhandler overenskomsterne på både det private og det offentlige arbejdsmarked.

Danske Tandplejeres faglige netværk og fællesskab er en styrke for den enkelte tandplejer, når man er på studiet og på arbejdsmarkedet, og helt nødvendigt for at forme en fremtid som tjener dig bedst som tandplejer.

Få hjælp fra dit første job

I den sidste del af studiet klæder Danske Tandplejere dig på til arbejdsmarkedet og hjælper dig til en god start. Vi sørger for, at du som dimittend bliver klædt på til en god og tryg start på arbejdslivet og får svar på dine spørgsmål. Danske Tandplejeres juridiske konsulenter hjælper dig med din ansættelseskontrakt og lønforhandling mv. BEMÆRK, at for at få adgang til juridisk rådgivning som nyuddannet tandplejer, skal du være medlem senest 12 måneder før, du dimitterer. Men hvorfor vente? Læs om alle dine medlemsfordele i studietiden længere nede på siden.

Som studerende får du de første 3 måneders medlemskab gratis. Medlemskab koster derefter 63 kroner pr. måned som studerende.

Meld dig ind

Vi er Studenterudvalget i Danske Tandplejere

Vi er klar til at fortælle dig om dine medlemsfordele i Danske Tandplejere og hvorfor, det er så vigtigt, at du melder dig ind. Du kan møde os på skolen, og du er velkommen til at kontakte os. 

Det kan også være, at du har lyst til at være med i vores udvalg. 

I Studenterudvalget beskæftiger vi os med tiltag, der kan fremme lysten til at være studentermedlem. Vi er bindeled mellem de studerende på de to uddannelsessteder, Institut for Odontologi og Oral Sundhed (IOOS) ved Aarhus Universitet og Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere ved Københavns Universitet (SKT). Og så er vi dem, der kobler studielivet sammen med foreningen. 

Har du spørgsmål om Danske Tandplejeres arbejde og dine medlemsfordele eller forslag til, hvad vi skal lave af aktiviteter på studiet, så tøv ikke med at kontakte os, når du ser os på skolen eller ved at skrive til info@dansktp.dk.

Gratis medlemskab af a-kasse som studerende

Bare lige for at slå det fast en gang for alle. Danske Tandplejere er IKKE en a-kasse. FTFa er den a-kasse, som Danske Tandplejere anbefaler. Der er rigtig mange grunde til at være medlem af en a-kasse - og mange af dem kan du læse om her. Den vigtigste er måske, at du kan få dagpenge fra den dag, du er færdiguddannet. 

Læs mere

Forsikringer

Basis ulykkesforsikring - dækker hele døgnet

Som studentermedlem er du dækket døgnet rundt af en basis ulykkesforsikring. Din basis ulykkesforsikring gennem Danske Tandplejere dækker dig med en forsikringssum på 150.000 kroner. Også hvis du skulle komme ud for en ulykke på studiet og klinikken. 

Runa Forsikring anbefaler en højere individuel dækning, og hvis du ønsker det, kan du tage kontakt til Runa Forsikring for at høre nærmere og få en billigere forsikring, når du allerede har Danske Tandplejeres basis ulykkesforsikring.

Når du ikke længere er studerende, kan du bruge din basis ulykkesforsikring i Danske Tandplejere til at få en billigere ulykkesforsikring i Runa Forsikring, da der bygges oven på den forsikring, du har hos Danske Tandplejere, og som er betalt op til en forsikringssum på 150.000 kroner.

Ring 33 48 58 98 eller se runa.dk/merevaerd

 

Billig indbo- og rejseforsikring til studerende

Med dit medlemskab i Danske Tandplejere kan du opnå 50% rabat på indbo- og rejseforsikring og 25% rabat på ulykkesforsikring.

Med en studieforsikring fra Runa Forsikring får du tre forsikringer i en samlet pakke til en rigtig god pris. Du får 50% rabat på indboforsikring og rejseforsikring med afbestillingsforsikring og 25% rabat på ulykkesforsikring. 

Dermed er du og dine ting godt dækket ind fra kun 179 kroner om måneden.

Du skal selv tegne forsikringen hos Runa Forsikring. Ring 33 48 58 98 eller bestil din forsikring,  når du har meldt dig ind i Danske Tandplejere, på runa.dk/forsikringer/studieforsikring

Hvis du ikke tegner en samlet studieforsikring, har du stadig basis ulykkesforsikringen på 150.000 kroner via dit medlemskab i Danske Tandplejere.

Indboforsikring
Rejseforsikring

Dine penge

Spar penge, når du shopper

Som medlem af Danske Tandplejere kan du også blive medlem af Forbrugsforeningen, som er Danmarks største indkøbsforening. 

Med Forbrugsforeningen får du:

  • Et bonuskort til 4.500 butikker, restauranter og webshops.
  • Bonus på alt – også det der er på tilbud.
  • Intet minimumskøb – bonus fra første krone.
  • 0 kroner i kontingent det første år. 
  • Herefter koster det 132 kroner om året.

Se hvor du kan shoppe med bonus på forbrugsforeningen.dk


 

Danmark bedste studiekonto

Danske Tandplejere er medejer af Lån & Spar, og det giver dig klare fordele – naturligvis. Du får blandt andet: 

  • Danmarks højeste rente på studiekontoen 

  • Gratis Visa/Dankort og Mastercard

  • En personlig rådgiver, der har særlig kendskab til studielivet.

Læs mere
 

 

Økonomisk støtte til studie- ophold og aktiviteter

Studentermedlemmer kan hvert år i januar søge økonomisk støtte til sundhedsfremmende projekter samt praktikophold – også i i udlandet – i tilknytning til uddannelsen, dvs. praktik eller udvekslingsophold. Der er 20.000 kroner i puljen pr. år, og der kan tildeles op til 2.000 kroner pr. projekt/aktivitet og 2.500 kroner pr. person til et praktikophold samt udvekslingsophold.

Få mere at vide

 

Viden og netværk

Faglige lectures på skolerne

Ved faglige lectures kan du teste relevante produkter, høre oplæg og få ny viden. To til tre gange om året inviterer Danske Tandplejere studentermedlemmer til faglige lectures, som finder sted på skolerne. Her bydes på faglige oplæg om dentale hjælpemidler og produktløsninger, en sandwich og en goodiebag. Emnerne spænder vidt fra den seneste teknologi inden for fx elektriske tandbørster og tandblegning til produkter, der understøtter den orale mikrobiota eller lindrer mundtørhed.

Nyhedsbreve

Som studentermedlem modtager du nyhedsbreve særligt rettet mod dig som tandplejerstuderende. Du kan herudover tilmelde dig andre nyhedsbreve efter behov. Det gælder fx nyhedsbrevet job|nyt, hvor du hver uge får besked om nye jobannoncer.

Se hvordan du tilmelder dig

Facebookgrupper

Brug Danske Tandplejeres medlemsgrupper på Facebook til at holde dig orienteret og netværke med andre studentermedlemmer og tandplejere i hele Danmark. 

Du kan både blive medlem af en gruppe for studentermedlemmer og en gruppe for alle medlemmer i Danske Tandplejere, hvor du har adgang til faglige debatter og information.

Se medlemsgrupper

Medlemsbladet Tandplejeren

Tandplejeren udkommer 6 gange årligt og følger op på, hvad der sker i og omkring tandplejerfaget. 

“Jeg glæder mig altid til det nye medlemsblad. Der er rigtig gode informationer og nyttige artikler, som gør mig stolt af mit fag og bekræfter mig i, at jeg har valgt det rigtige studie, og at vi har en forening, hvor vi sammen kan udvikle os og støtte hinanden,” siger Adelina Gashi fra Studenterudvalget.

Se tidligere udgaver af Tandplejeren

 

Danske Tandplejeres ferielejlighed

Tag til Berlin

Danske Tandplejere kan fra efteråret 2021 tilbyde alle medlemmer at leje foreningens ferielejlighed i Berlin.

Lejligheden er på 56 m2 med stue og køkken-alrum. Der er 4 sovepladser til voksne samt en barneseng fordelt på de 2 rum. 

Lejligheden ligger centralt i Prenzlauer Berg med masser af atmosfære og et bredt udbud af restauranter, butikker og seværdigheder. 

Det tager kun 25 minutter med offentlig transport at komme fra lufthavnen Berlin Brandenburg Airport til lejligheden, og kun 15 minutter fra Berlins hovedbanegård.

Få mere at vide

 

Hvad koster medlemskab?


Som studerende får du de første 3 måneders medlemskab gratis. Medlemskab koster derefter 63 kroner pr. måned som studerende.

Meld dig ind