ISDH 2022

International Symposium on Dental Hygiene

Hvert andet år samles tandplejere fra hele verden til et storslået symposium, hvor ny viden præsenteres i flere sideløbende sessioner fordelt over tre dage. Næste gang er det den 11.-13. august 2022 i Dublin i Irland. 

Som tidligere annonceret var der i Danske Tandplejere afsat midler til, at 10 medlemmer kunne få tilskud til deres deltagelse. Men på baggrund af det høje ansøgerantal, og med det in mente at corona har sat mange medlemsaktiviteter på pause, så valgte Hovedbestyrelsen at finde flere midler, så det nu er muligt at sende hele 17 medlemmer af sted til ISDH 2022 med støtte fra Danske Tandplejere. 

Læs mere om sympositet på isdh2022.com
Kom med i Danske Tandplejeres Facebookgruppe om ISDH 2022

Symposiet foregår i forskellige verdensdele, men flere danske tandplejere har været med mange gange. Det er en stor oplevelse – både fagligt og kulturelt – at møde tandplejere fra hele verden, der som os hver dag arbejder målrettet på at forbedre menneskers tandsundhed. Danske Tandplejeres formand og næstformand deltager også i symposiet og det forudgående bestyrelsesmøde i den internationale organisation, International Federation of Dental Hygienists (IFDH). Traditionen tro mødes de danske tandplejere til middag en aften i løbet af symposiet.