Bliver du snydt for vigtige mails?

Det kan godt være, at du oplever at få mails fra Danske Tandplejere i form af nyhedsbrevet dtp|nyt, som sendes til alle ordinære medlemmer, eller job|nyt og kursus|nyt som du selv kan tilmelde dig. Men hvis du ikke har registreret, hvem der er din arbejdsgiver på Din profil her på Danske Tandplejeres hjemmeside, så modtager du ikke de nyheder og informationer, som  udsendes specifikt til henholdsvis privat ansatte og offentligt ansatte tandplejere.

Med andre ord – hvis du ikke har registreret din arbejdsgiver / dit ansættelsessted, så fremgår du hverken som offentlig ansat eller privat ansat i Danske Tandplejeres medlemssystem. Dermed snyder du dig selv for informationer målrettet tandplejerne i din sektor. Det gælder undersøgelser, statistikker, information om overenskomster, lønstigninger, nye regler m.v.

Heldigvis er det nemt for dig at gøre noget ved!

1

Log ind ved at klikke på den lille hængelås øverst til højre for søgefeltet.

2

Når du er logget ind, får du adgang til at rette dine oplysninger under Din profil via det lille person-ikon øverst til højre for søgefeltet.

3

Klik på "Arbejdsgiver" i bunden af siden med "Din profil" lige over knappen "Ret mine oplysninger". (Klik på billedet for forstørrelse.)

4

Ved at klikke i det første felt under "Arbejdsgiver" får du adgang til en liste, hvor du kan vælge din arbejdsgiver. Listen tilpasser sig i forhold til din indtastning. (Klik på billedet for forstørrelse.)

Min arbejdsgiver findes ikke på listen?

Findes din arbejdsgiver ikke på listen, skal du blot klikke på linket "Kan ikke finde arbejdsgiver" under knappen "Gem arbejdsgiver". Dermed får du adgang til at indtaste oplysningerne, så vi i Danske Tandplejere kan oprette din arbejdsgiver i vores system. (Klik på billedet for forstørrelse.)