Bank med fordele for dig

Som medlem af Danske Tandplejere får du 3% i rente og kvalificeret rådgivning med indsigt i din økonomi. 

Danske Tandplejere er medejer af Lån & Spar. Det giver vores medlemmer særlige fordele. Du får Danmarks højeste rente på din lønkonto. Du bliver tilbudt løbende og personlig rådgivning om fx realkreditlån og årlige økonomitjek. Og du kan regne med, at din rådgiver er opdateret på løn og arbejdsvilkår for tandplejere.

Læs mere om din fordele på lsb.dk/dtp

Er planen at uddanne dig til tandplejer, kan du glæde dig over de økonomiske fordele, som Lån & Spar tilbyder vores studerende. En virkelig attraktiv rente på 3% er kun begyndelsen. Hvad siger du til et gratis Mastercard til rejsebrug og gratis valutaveksling?

Mere om Studiekonto

Dine medlemsfordele hos Lån & Spar

Kompetent og personlig rådgivning

Du får rådgivning og sparring om alle aspekter af din privatøkonomi som fx boligfinansiering, pensionsopsparing og investering. Samtidig holder din personlige rådgiver hos Lån & Spar sig ajour med de løn og arbejdsvilkår, der gælder for tandplejere.

3% i rente på din lønkonto

På de første 50.000 kroner på din lønkonto får du Danmarks højeste indlånsrente, hvis du samler din privatøkonomi hos Lån & Spar. Det giver medlemmer af Danske Tandplejere op til 1.500 kroner ekstra på kontoen hvert år.  

Læs mere om lønkontoen 

Sådan får du 3% i rente på din lønkonto

  • Du er medlem af Danske Tandplejere og har afsluttet din uddannelse
  • Du samler din privatøkonomi hos Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra)
  • Du behøver ikke flytte dine realkreditlån. Ændringer og nye realkreditlån skal dog gå gennem Lån & Spar og Totalkredit
  • Du får 3% i rente på de første 50.000 kroner på lønkontoen. 0% på resten
  • Rentesatserne er variable og gælder pr. 9. maj 2019
  • Se alle vilkår
  • Kontakt Lån & Spar

Fleksible boliglån, der passer til dig

Valg af den perfekte bolig begynder med den rigtige finansiering. Lån & Spar hjælper dig med at vælge en kombination, der matcher dit behov og din økonomi. For eksempel den optimale sammensætning af et sikkert realkreditlån og en fleksibel boligkredit. Lån & Spar er også eksperter i lån til andelsbolig.

Mere om lån til ejerbolig

Mere om lån til andelsbolig

Billån til den bil, du ønsker dig

Kigger du på ny bil eller har du allerede fundet den? Som medlem af Danske Tandplejere kan du få ekstra god rente på dit billån. Lån & Spar tilbyder attraktive billån til alle slags biler. Tænker du klimavenligt, tilbyder de en grøn finansiering med særlig lav rente til elbiler og plug-in hybridbiler.

Beregn billån

Grøn finansiering af elbile​​​​​​​r

Om Lån & Spar

Lån & Spar tror på, at fællesskaber er til gavn for alle. Danske Tandplejereer en af de mere end 50 faglige organisationer og foreninger, som ejer dem. Det er derfor, du som medlem får en række særlige fordele i banken - uanset om du er studerende, færdiguddannet eller selvstændig.

Banken er grundlagt i 1880 for at give helt almindelige mennesker mulighed for at låne på rimelige vilkår. Præcis det samme gør den i dag med alle typer af bankprodukter på tværs af hele Danmark.

Læs mere

Book et møde

Vil du høre mere vores banktilbud til medlemmerne, er Lån & Spar altid er parat til en uforpligtende snak om dig og din økonomi. Om det skal være et telefonmøde, et netmøde eller et møde i banken, bestemmer du.

Vil du skifte bank, er det ikke så svært, som mange tror. Find papirerne frem og tag dig tid til et møde, så klarer Lån & Spar resten – også kontakten til din nuværende bank. Er du allerede kunde hos Lån & Spar, så kontakt din rådgiver og hør mere om dine nye muligheder som medlem af Danske Tandplejere.

Klik her og book et møde
Så kontakter rådgiveren dig direkte.

Ring på 3378 1933, og aftal et møde med en rådgiver.