Bank med fordele for dig

Danske Tandplejere er medejer af Lån & Spar. Det giver vores medlemmer særlige fordele. Du får Danmarks højeste rente på din lønkonto. Du bliver tilbudt løbende og personlig rådgivning om fx realkreditlån og årlige økonomitjek. Og du kan regne med, at din rådgiver er opdateret på løn og arbejdsvilkår for tandplejere.

Læs mere om din fordele på lsb.dk/dtp

Er planen at uddanne dig til tandplejer, kan du glæde dig over de økonomiske fordele, som Lån & Spar tilbyder vores studerende. 

Studiekonto

Dine medlemsfordele hos Lån & Spar

Få fagspecifik rådgivning

I Lån & Spar får du en personlig rådgiver, der er særlig specialiseret i din fagbranche. Det betyder, at du får rådgivning ud fra dine ansættelsesvilkår som fx din ferieordning, pension, løntrin og tillægsordninger. Det gør det både lettere for dig og os, når du står og skal låne penge til hus, bil, sommerhus eller noget helt fjerde.

Du får 5% i rente på din lønkonto

I Lån & Spar kan du få Danmarks bedste lønkonto med hele 5% i rente – normalt får man slet ikke renter på sin lønkonto. Rigtig mange medlemmer benytter sig allerede af denne gode fordel.

For at få 5% i rente på din lønkonto skal du være medlem af Danske Tandplejere og have afsluttet din uddannelse. Du skal samle hele din økonomi i Lån & Spar (LSBprivat®Løn er en del af en samlet pakke af produkter og services, som din økonomi kreditvurderes ud fra).

Du får 5% i rente på de første 50.000 kroner på lønkontoen. Fra 50.001-500.000 kroner. er renten 0,75%. Derefter er renten 1% på resten Du behøver ikke flytte dine realkreditlån, men evt. ændringer ved eksisterende realkreditlån eller nye realkreditlån skal optages gennem Lån & Spar og Totalkredit. Rentesatserne er variable og gælder pr. 1. marts 2023.

Læs mere om lønkontoen

Gratis kort og konti

Som medlem får du også gratis konti hos Lån & Spar – og samler du hele din økonomi i banken, får du også gratis betalingskort.

Læs mere om dine fordele

Grønt og billigt billån

Som medlem kan du få et meget attraktiv grønt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 3,35% – og det er 1,95% lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10% i udbetaling på det grønne billån, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20%.

Det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige, grønne billån.

Læs mere

Om Lån & Spar

Lån & Spar tror på, at fællesskaber er til gavn for alle. Danske Tandplejereer en af de mere end 50 faglige organisationer og foreninger, som ejer dem. Det er derfor, du som medlem får en række særlige fordele i banken - uanset om du er studerende, færdiguddannet eller selvstændig.

Banken er grundlagt i 1880 for at give helt almindelige mennesker mulighed for at låne på rimelige vilkår. Præcis det samme gør den i dag med alle typer af bankprodukter på tværs af hele Danmark.

Læs mere

Book et møde

Vil du høre mere vores banktilbud til medlemmerne, er Lån & Spar altid er parat til en uforpligtende snak om dig og din økonomi. Om det skal være et telefonmøde, et netmøde eller et møde i banken, bestemmer du.

Vil du skifte bank, er det ikke så svært, som mange tror. Find papirerne frem og tag dig tid til et møde, så klarer Lån & Spar resten – også kontakten til din nuværende bank. Er du allerede kunde hos Lån & Spar, så kontakt din rådgiver og hør mere om dine nye muligheder som medlem af Danske Tandplejere.

Klik her og book et møde
Så kontakter rådgiveren dig direkte.

Ring på 3378 1933, og aftal et møde med en rådgiver.