Medlemsundersøgelse

Vær med til at styrke din faglige organisation og fortæl os, hvad du mener

I Danske Tandplejeres hovedbestyrelse vil vi gerne vide, hvad du synes om Danske Tandplejere, og kende dine ønsker til de medlemsfordele og den service, som foreningen stiller til rådighed. Din mening er vigtig for os i forhold til vores arbejde og prioriteringer i Danske Tandplejeres hovedbestyrelse og i forhold til, hvad Danske Tandplejere skal kunne tilbyde dig og alle andre medlemmer i fremtiden.

Du kan selv vælge, om din besvarelse skal være anonym, eller om du vil deltage med navns nævnelse - og dermed give foreningen mulighed for eventuelt at kontakte dig for opfølgende spørgsmål. Alle, der deltager – også med anonymiseret besvarelse - deltager i lodtrækningen om 5 gavekort på hver 500 kroner, som udloddes til Gavekortet.dk.

Har du allerede svaret, så vil vi gerne sige tak for din besvarelse. Hvis du ikke har modtaget en mail med link til undersøgelsen, så kontakt sekretariatet på 8230 3540 eller info@dansktp.dk.

Du kan besvare undersøgelsen frem til den 22. september 2019.