Den 13. oktober 2019, kl. 02.16

Status vedrørende datasikkerhedsbruddet

Computer Camps advokat oplyser den 13. oktober, kl. 02.16, følgende om status på datasikkerhedsbruddet

>>

…at Computer Camp åbnede for løsningen, da der var sikkerhed for, at der ikke længere var risiko for en gentagelse eller endnu et brud, herunder at hele anlægget blev gennemgået for efterladte koder m.v., der ville gøre det muligt at bryde ind i anlægget igen.

<<

På den baggrund er det DTP's opfattelse, at systemer er tilbage i normal funktionstilstand og følger i forlængelse heraf op over for Datatilsynet.

Den 4. september 2019, kl. 10.25

Status vedrørende datasikkerhedsbruddet

CAMPhosting oplyser den 4. september, kl. 10.25, følgende om status på datasikkerhedsbruddet

>>
Vi skal gennemføre nogle større opdateringer af systemerne. Dette vil påvirke ydeevnen på løsningerne hen over den kommende weekend:

Fra fredag d. 6/9 til og med søndag 8/9.

Opdateringerne foregår fortrinsvis om natten, startende fredag d. 6/9 kl. 19:00

Vi beklager evt. gener dette måtte medføre.

Den 28. august 2019, kl. 15.15

Status vedrørende datasikkerhedsbruddet

Danske Tandplejere oplyser den 28. august 2019, kl. 15.15, følgende om status på datasikkerhedsbruddet

>>
Status på hackerangrebet er, at vi på sekretariatet igen har fået adgang til medlemsdatabasen, og vi er nu i fuld gang med at undersøge dataene for fejl og mangler.

Det er ikke muligt at benytte ”Mine oplysninger” eller ”Indmeldelse” på dansketandplejere.dk, da vores leverandør af sikkerhedsmæssige årsager endnu ikke har åbnet for adgangen mellem medlemsdatabasen og hjemmesiden. Vi har på nuværende tidspunkt ikke en tidshorisont for adgang til medlemsdata via hjemmesiden, men vi ved, at leverandøren arbejder på sagen.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte sekretariatet på 82 30 35 40.

Den 28. august 2019, kl. 7.58

Status vedrørende datasikkerhedsbruddet

Computer Camp oplyser den 28. august 2019, kl. 7.58, følgende om status på sikkerhedsbruddet:

>>
Vi har midlertidige problemer: Vi forventer at disse er løst inden kl. 10.

Den 27. august 2019, kl. 15.03

Status vedrørende datasikkerhedsbruddet

Computer Camp oplyser den 27. august 2019, kl. 15.03, følgende om status på sikkerhedsbruddet:

>>
Glædelig nyhed: Der er nu adgang til CAMPonline Dynamics Økonomi- og Medlemssystem.

Den 26. august 2019, kl. 17.15

Status vedrørende datasikkerhedsbruddet

Computer Camp oplyser den 26. august 2019, kl. 17.15, følgende om status på sikkerhedsbruddet:

>>
Vi forventer først, at I kan komme på CAMPonline i løbet af formiddagen tirsdag den 27 august.

Den 26. august 2019, kl. 13.40

Status vedrørende datasikkerhedsbruddet

Computer Camp oplyser den 26. august 2019, kl. 13.40, følgende om status på sikkerhedsbruddet:

>>
For at eliminere eventuelle usikkerheder kan vi informere om følgende i forhold Hackerangrebet:

• Der er med 99,9% sikkerhed IKKE kompromitteret kunde data i angrebet. Der er ikke kopieret eller flyttet data fra løsningen og der har ingen adgang været til at logge på kundedata med de rettigheder Hackerne har benyttet. I denne form for angreb, er det typisk aldrig data Hackerne interesserer sig for, men udelukkende ødelæggelse af systemerne.

Vi har valgt at bede jer om at indberette hændelsen til Datatilsynet på grund af, at vi ikke er 100% sikre og fordi, vi inden for de første 72 timer ikke havde det samme overblik, som vi har fået nu.

• Der er INGEN risiko for, at Hackerne har kunne kompromittere kundernes private netværk via adgang fra CAMPonline.

26. august 2019

Orientering fra Danske Tandplejere om datasikkerhedsbrud

Danske Tandplejere er blevet bekendt med, at der hos en underleverandør til vores it-leverandør, Computer Camp A/S, er konstateret et hackerangreb, som kan omfatte personoplysninger.