Webinar: Fakta og myter og effektiv parodontalbehandling - optimér din teknik

Webinaret med tandplejer Julie Pajaniaye blev gennemført tirsdag den 19. maj 2020 og er tilgængeligt her på siden frem til 1. august 2020.

Beskrivelse

Forbuddet mod ultralyd lægger pres på rigtig mange tandplejere. Derfor tilbød Danske Tandplejere en online-session, hvor tandplejer Julie Pajaniaye gennemgik nogle af de ofte forekommende spørgsmål og myter om ultralyd versus håndinstrumenter til parodontalbehandling. 

  • Er det rigtigt at rodrensning går langsommere med håndinstrumenter?
  • At teknikken er sværere end teknikken med ultralyd?
  • Og giver håndinstrumenter virkelig dårligere resultater?

Få overblik over, hvad der er op og ned i dette praksisnære webinar, hvor vi får skilt myter fra fakta og får opfrisket de vigtigste tips til optimal depurationsteknik, så I trygt kan vide jer i stand til at levere en effektiv, evidensbaseret parodontalbehandling også i en coronatid.Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål undervejs.  

Om underviseren

Julie er ansat på Sektion for Parodontologi ved Institut for Odontologi og Oral Sundhed på Aarhus Universitet, hvor hun bl.a. behandler særligt vanskelige tilfælde af parodontitis på instituttets forskningsklinik i samarbejde med tandlæger og forskere fra parodontologi, driver kliniske forskningsprojekter inden for parodontologien og underviser på parodontologi-modulet på Diplomuddannelsen i Oral Helse. Julie har gennem det daglige samarbejde med specialister i parodontologi samt deltagelse i flere masterclasses med internationale eksperter forfinet sin teknik og viden inden for optimal depurationsteknik både i teori og praksis.