Orto-kursus 2020

Fredag den 27. november 2020 kl. 9 - 15.30

BEMÆRK ny adresse:  Best Western Plus Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000  Fredericia

Program

Kl. 08.30 - 09.00 Morgenbrød og kaffe

Kl. 09.00 - 12.00   

Ganeskruer: Hvornår skal de bruges og hvordan?

Oplæg v/Salah Abbas, specialtandlæge

Ganeskrue-behandlinger er en helt ny behandlingsstrategi og -filosofi, der, hvis den bliver brugt rutinemæssigt på klinikken, vil give en markant effektivisering af klinikkens drift samt bedre behandlingsresultater. Resultaterne er blevet dokumenteret og velbeskrevet. Formålet med kurset er at nævne nogle indikationsområder samt at illustrere ​​behandlingsforløb. Praktiske og kliniske fif om procedure for skrueindsættelse, apparatur design og montering, samt potentielle komplikationer vil blive drøftet. Der vil blev diskuteret også nødbehandlinger og hvordan man takler dem.

12.00 - 13.00 Frokost

13.00 - 15.30:

Agenesi - der blæser nye vinde

Oplæg ved Lone Forsberg, tandlæge og klinikchef Region Syd

I sit oplæg vil Lone Forsberg komme omkring emnet agenesi, fra færre implantatbehandlinger og mere mod sammenlukning – ad forskellige veje. Desuden vil hun fortælle med hvad og hvordan regionspatienter behandles, når de forlader den kommunale tandpleje, og hun vil desuden informere om regionens bevillinger, og om de udmøntes forskelligt regionerne imellem. 

Om Salah Abbas
Salah Abbas er uddannet som specialtandlæge fra Københavns Universitet, afdeling for ortodonti. Han arbejder delt som klinisk mentor og supervisor på Tandlægeskolen København, afdeling for ortodonti, videreuddannelse, dels som klinikleder på amager og dels på Næstved sygehus, kæbekirurgisk afdeling.

Om Lone Forsberg
Uddannet tandlæge fra Københavns Universitet. Efter mange år som ansat afdelingstandlæge på Københavns Tandlægeskole, tiltrådte hun stillingen som klinikchef for Regionstandplejen i Region Syddanmark for snart 4 år siden. Hun har i mange år fungeret som konsulent for Ankestyrelsen. Min karriere begyndte som klinikassistent uddannet i privat praksis og med 1 år i Den Kommunale Tandpleje. Derefter fulgte uddannelsen som tandplejer og 8 års arbejde i Den Kommunale Tandpleje udelukkende med ortodonti.

Pris og tilmelding

Tilmelding senest den 28. oktober 2020

Prisen er 1.995 kroner.
Ikke-medlemmer +100%

Tilmeld dig her